Hyvinvointia ja ekomatkailua kansallispuiston kainalossa: aktiviteetit sulan maan sekä lumen ja jään aikaan Kitkajoen Myllykosken kuohuvissa maisemissa. Tervetuloa Luontoäidin syliin Oulangan kansallispuistoon!

 

Basecamp Oulanka on täyden palvelun matkakohde. Arvostamme matkailussa kestävää kehitystä. Olemme Pan Parksin paikallinen toimija ja noudatamme luontomatkailusuunnitelmaa. Majoitus- ja ruokailupalvelujen lisäksi toteutamme monenlaisia seikkailuja. Etupäässä olemme melonta- ja kiipeilykeskus sekä terveysliikuntamaa. Kitkajoki kuohuvine koskineen virtaa aivan vieressä. Tontilla rinteessä seisoo ainutlaatuinen kiipeilytorni. Myllykoskelle on seitsemän ja Jyrävän putoukselle 25 minuuttia.

Toiminta pitää arvossa neljää peruselementtiä; 1) Luonto Oulangan Kansallispuistossa, 2) Terveyttä ja hyvää vointia (joka sisältää aktiviteetit, maukkaan ruoan ja rentoutumisen esimerkiksi savusaunassa, 3) Taidetta (esimerkiksi valokuvin ja elävin musiikkiesityksin) ja 4) Perinnettä, joka on ollut varsinkin matkailussa vahvana Juuman alueella jo yli 100 vuotta. Iloiset ja reippaat oppaamme sekä muu henkilökunta toivottaa Pienen Karhunkierroksen maisemiin hamuavat vierailijat sydämellisesti tervetulleiksi!